013 - 127 400 info@specialisthalsan.se

Vi lär ut livsviktig kunskap

Vi har ett brett utbud av olika kurser och utbildningar för dig och din hälsa. Våra första-hjälpen och hjärt-lungräddningskurser leds av instruktörer med lång erfarenhet från ambulanssjukvård och akutsjukvården. Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda er!

Första hjälpen kurser

Vi erbjuder kurspaket där teori blandas med praktiska övningar, du får lära dig enkla men livsavgörande moment för att rädda liv när något akut olycksfall eller sjukdom inträffar i din omgivning.

Hjärt och lungräddning

Denna kurs ger dig kunskap och förutsättningar att rädda livet på någon som drabbas av hjärtstopp. Tidsfaktorn är helt avgörande vid hjärtstopp och därför måste hjärt-lungräddning påbörjas snarast efter inträffat hjärtstopp. Vi erbjuder kurspaket för att rädda liv genom praktiska moment och skräddarsyr kurser för dig och ditt företag.

Hjärtstartare

Med en hjärtstartare kan hjärtats rytm startas efter inträffat hjärtstopp, snabbt insatt hjärt-lungräddning följt av behandling med hjärtstartare ger markant ökad möjlighet till överlevnad. Överlevnaden efter hjärtstopp har ökat i Sverige som följd av olika faktorer, en viktig orsak är att antalet hjärtstartare har blivit allt vanligare. Säkerställ att det finns en hjärtstartare på ditt företag eller annan lämplig plats. Denna kurs ger dig kunskap och förutsättningar att rädda livet på någon som drabbas av hjärtstopp.

Medarbetarcoachning

Vi erbjuder medarbetarcoachning till dig som chef för att leda och insperera dina medarbetare.